ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας χώρο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας δημιουργούμε ένα αξιόπιστο περιβαλλον εργασίας. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου κι εμπειρία 30 ετών , προοτείνουμε λύσεις αξιόπιστες , ανάλογες του χώρου και της αισθητικής σας.

services

Μεταφορά-Συναρμολόγηση

Η εταιρία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τη μεταφορά και συναρμολόγηση των επίπλων σας. Εντός του Νομού Θεσσαλονίκης η μεταφορά - μοντάρισμα είναι δωρεάν με αυτοκίνητο της εταιρίας μας, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνενόησης. Επίσης αναλαμβάνει το ξεμοντάρισμα-μοντάρισμα των επίπλων σας σε μετακόμιση για την αποφυγή τυχόν χτυπημάτων.

services

Ειδικές κατασκευές σε καθίσματα & γραφεία

Διαμορφώνουμε το κάθισμα με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Επειδή είμαστε παραγωγική εταιρία έχουμε τα δυνατότητα ειδικών κατασκευών σε καθίσματα και έπιπλα γραφείου. Οι τυποποιημένες σειρές καθισμάτν καλύπτουν το 80-85% των σωματότυπων. Η πολυετής μας εμπειρία , η μεγάλη ποικιλία υλικών και εξαρτημάτων σε διαρκή παρακαταθήκη τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε εξιδικευμένα καθίσματα για όλους τους σωματότυπους.

services

Service

Η κατασκευή των προιόντων μας βασίζεται στην τήρηση των αυστηρών κανόνων διασφάλισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρησης. Ένας από τους στόχους της εταιρίας μας είναι να είστε πάντα ικανοποιημένοι από το προιόν που έχετε αγοράσει. Αυτό σημαίνει ό,τι έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μετά το πέρας της εγγύησης των προιόντων. Μπορείτε σε οποιαδήποτε ανακαίνηση του χώρου σας να αλλάξετε ταπετσαρία στα καθίσματα σας ή να μοντάρετε με διαφορετικό τρόπο τα έπιπλά σας. Οτιδήποτε κι αν επιλέξετε να κάνετε εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

services

Εγγύση καλής λειτουργίας

Παρέχεται για όλα τα προιόντα της εταιρείας εγγύηση καλής λειτουρίας διάρκειας - 6 - ετών. Η εγγύση καλύπτει πιθανές αστοχίες υλικών όπως και οποιδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία των μηχανικών μερών του καθίσματος (αμορτισέρ, ανάκλιση). Η εταιρία θα επισκευάσει τη συγκεκριμένη βλάβη χωρίς επιβάρυνση εργασίας ή ανταλλακτικών. Η επισκευή παρέχεται δωρεάν στο σημείο υπόδειξης από την εταιρία ή στο σημείο πώλησης του προιόντος. Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης όπως ζημιές και βλάβες που προήλθαν από χημικές ουσίες, φωτιά και ακατάλληλες συνθήκες συντήρησης ή καθαρισμού

Guarantee

Προμηθευτές