ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ RUBUS

New product

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ

RUBUS

Κατεβάστε το pdf με τις τεχνικές προδιαγραφές

a

1000-1100

b

580

c

550

d

450

e

410-510

Κάθισμα εργασίας για πολλές ώρες χρήσης, έχει την δυνατότητα να ρυθμίζεται για κάθε τύπο σώματος. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των μηχανισμών ανάκλισης και ρύθμισης του ύψους της πλάτης.

Έδρα και πλάτη: έδρα και πλάτη από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο με αφρώδες μεταβλητής πυκνότητας που επιτρέπει την άνεση στην χρήση αφενός και την αξιόπιστη συμπεριφορά στη διάρκεια του χρόνου αφετέρου, σκαλωτή αυτόματη ρύθμιση ύψους πλάτης. Η έδρα φέρει εσωτερικά εγκάρσιες μεταλλικές ενισχύσεις για μεγαλύτερη <spanακαμψία.

Μπράτσα: από πολυαμίδιο, σταθερά κλειστού σχήματος.

Μηχανισμός: Διατίθεται σε 2 μηχανισμούς

Α) a-synchron με ανεξάρτητη ρύθμιση των κλίσεων της έδρας και της πλάτης με ενσωματωμένο μηχανισμό relax που προσαρμόζεται στο βάρος του χρήστη σταθεροποίηση σε όλες τις θέσεις με δύο λεβιέδες. Ρύθμιση ύψους πλάτης σκαλωτά.

Β) synchron βαρέως τύπου που επιτρέπει την συγχρονισμένη ανάκλιση της έδρας και της πλάτης με δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 θέσεις. Ο μηχανισμός έχει ασφάλεια επαναφοράς και ρύθμιση σκληρότητας που επιτυγχάνεται μέσω βίδας στο κάτω μέρος της έδρας του καθίσματος. Ρύθμιση ύψους πλάτης σκαλωτά.

Βάση: περιστρεφόμενη πεντακτινωτή υαλοενισχυμένου πολυαμίδιου ή χυτό αλουμινίου πιστοποιημένη κατά ANSI-BIFMA X5.1 με ρόδες Φ60 πιστοποιημένες κατά ΕΝ12527

Επένδυση: έδρα και πλάτη επενδύονται με ύφασμα υψηλής ποιότητας, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα. 

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: