ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥ MIMOSA

New product

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ

MIMOSA

Κατεβάστε το pdf με τις τεχνικές προδιαγραφές

a

800

b

480

c

350

d

460

e

470

Με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, τα καθίσματα της σειράς MIMOSA αποτελούν την καλύτερη λύση για χώρους πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες αναμονής, και σεμιναρίων.

Σκελετός καθίσματος: μεταλλικός αποτελούμενος από 4 πόδια σωλήνα διατομής Φ25 πάχους 1,5χιλ. Είναι βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου ή επιχρωμιωμένος. Στα σημεία επαφής με το έδαφος φέρει πλαστικά πέλματα για τη προστασία από εκδορές.

Έδρα και πλάτη: τα στοιχεία της έδρας και της πλάτης είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο με αφρώδες διαβαθμισμένης πυκνότητας 2 επιπέδων για σταδιακή παραμόρφωση. Έδρα και πλάτη καλύπτονται από πλαστικά κελύφη εξωτερικά. Διατίθεται και σε εκδόσεις πλάτης από τελάρο πολυπροπυλενίου με επένδυση δίχτυ ή από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο σε διάφορα χρώματα. Προαιρετικά σταθερά μπράτσα κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαμίδιο και αναλόγιο επίσης κατασκευασμένο από ενισχυμένο πολυαμίδιο με δυνατότητα αυτόματης ανάκλισης (σύστημα antipanic)

Δυνατότητες: σύνδεση σε σειρά με ειδικούς μεταλλικούς συνδέσμους ή τοποθέτηση σε μπάρα 2, 3, 4, 5 θέσεων προαιρετικά με τραπεζάκι

Επένδυση: έδρα και πλάτη επενδύονται με ύφασμα υψηλής ποιότητας, δερματίνη ή γνήσιο δέρμα.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: