ΕΤΑΙΡΕΙΑ

OFFISEDIA

Με εμπειρία 30 και πλέον ετών στην κατασκευή καθισμάτων και στον εξοπλισμό χώρων εργασίας και εκπαίδευσης, παράγουμε καθίσματα γραφείου, αμφιθεάτρου, μέσων μαζικής μεταφοράς, συνεδριακών χώρων και αντιπροσωπεύουμε μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής επίπλων γραφείου.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ 

Να δημιουργούμε προϊόντα χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον

ΣΚΟΠΟΣ  

Ευχαριστημένοι και ξεκούραστοι άνθρωποι που εργάζονται δημιουργικά απολαμβάνοντας τα οφέλη ενός καθίσματος που τους υποστηρίζει και ενός χώρου εργασίας που τους εμπνέει

ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ : Σχεδιάζουμε και εξελίσσουμε τα προϊόντα μας ώστε να είναι πάντα επίκαιρα αισθητικά και τεχνολογικά.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ : Χρησιμοποιούμε τα καταλληλότερα πιστοποιημένα υλικά και διαρκείς ελέγχους στην παραγωγή, που εξασφαλίζουν στα προϊόντα μας μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ : Οι άνθρωποι της εταιρίας εργάζονται ομαδικά, αξιοποιώντας ο καθένας τα ιδιαίτερες δεξιότητες του για την επίτευξη του σκοπού μας, μέσα από πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού. 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ : Πελάτες, προμηθευτές , σύμβουλοι και εξωτερικοί συνεργάτες με σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης που «χτίστηκαν» με το πέρασμα των χρόνων, δυναμώνουν την εταιρία και την βοηθούν στο έργο της.  

GIS
NEWFORM
TUBAU

Suppliers