ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιάζουμε μαζί, το δικό σας εργασιακό περιβάλλον ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου αλλά και του προσωπικού σας στυλ. Είτε κλασσική είτε πιο μινιμαλιστική γραμμή, διαθέτουμε τον ανάλογο εξοπλισμό για να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας, με ύφος, ενέργεια και χαρακτήρα που θα σας εμπνεύσει. Με βαθιά γνώση του αντικειμένου κι εμπειρία 30 ετών, προτείνουμε σχεδιαστικές προτάσεις σύγχρονες, δημιουργικές, που ακολουθούν τις νέες τάσεις και προσαρμόζονται ανάλογα με το χώρο και την αισθητικής σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τη μεταφορά και συναρμολόγηση των δικών σας επίπλων. Εντός του Νομού Θεσσαλονίκης η μεταφορά - μοντάρισμα είναι εντελώς δωρεάν με αυτοκίνητο της εταιρίας, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Επίσης το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει το ξεμοντάρισμα-μοντάρισμα των επίπλων σας σε μετακόμιση για την αποφυγή τυχόν χτυπημάτων και εύκολη και γρήγορη αποσυναρμολόγηση.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

Η εταιρεία μας εκτός από τις τυποποιημένες σειρές καθισμάτων, που καλύπτουν το 80-85% του ανθρώπινου σωματότυπου, έχει παράλληλα τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών. Ως παραγωγική εταιρεία αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες κατασκευές τόσο σε καθίσματα όσο και σε έπιπλα γραφείου, που διαμορφώνονται με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, η μεγάλη ποικιλία υλικών και εξαρτημάτων ανώτερης ποιότητας (σε διαρκή παρακαταθήκη), σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, έχουν ως αποτέλεσμα την μοναδική δημιουργία καθίσματος για όλους τους τύπους σώματος! Πρώτες ύλες υλικών και εξαρτημάτων από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες σφραγίζονται από δικές μας αποκλειστικές δημιουργίες που συνεχώς ανανεώνονται και εξελίσσονται.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρέχεται για όλα τα προϊόντα της εταιρείας εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας - 6 - ετών. Η εγγύηση καλύπτει πιθανές αστοχίες υλικών όπως και οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία των μηχανικών μερών του καθίσματος (αμορτισέρ, μηχανισμό ανάκλιση). Η εταιρία θα επισκευάσει τη συγκεκριμένη βλάβη χωρίς επιβάρυνση εργασίας ή ανταλλακτικών. Η επισκευή παρέχεται δωρεάν στο σημείο υπόδειξης από την εταιρία ή στο σημείο πώλησης του προϊόντος. Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης όπως ζημιές και βλάβες που προήλθαν από χημικές ουσίες, φωτιά και ακατάλληλες συνθήκες συντήρησης ή καθαρισμού.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

SERVICE

Η κατασκευή των προϊόντων μας βασίζεται στην τήρηση αυστηρών κανόνων διασφάλισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Στόχος της εταιρίας μας είναι να είστε πάντα ικανοποιημένοι από το προϊόν που έχετε αγοράσει. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μετά το πέρας της εγγύησης των προϊόντων και να τα ανανεώνουμε ή να τα εξελίσσουμε τεχνικά. Μπορείτε σε οποιαδήποτε ανακαίνιση του χώρου σας να αλλάξετε ταπετσαρία στα καθίσματα σας ή να μοντάρετε με διαφορετικό τρόπο τα έπιπλά σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες περιβάλλοντος. Οτιδήποτε κι αν επιλέξετε να κάνετε εμείς θα είμαστε δίπλα σας με άμεση ανταπόκριση και την καλύτερη εξυπηρέτηση!

SERVICE

Αναζήτηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PRODUCT NAME
1x
€479,00 €369,00
PRODUCT NAME
1x
€479,00 €369,00
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ